drenthe
In Drenthe is het goed toeven volgens de rest van Nederland. We zijn zelfs gestegen naar de tweede plek van favoriete toeristische bestemmingen in Nederland, blijkt uit onderzoek.

Marketing Drenthe presenteerde het Grontmij-onderzoek donderdag op een congres. Verder staat in het rapport dat Drenthe de derde plaats inneemt als beste alternatief voor de eigen woonprovincie. De hoge klasseringen zijn niet alleen te danken aan de hunebedden, de natuur en de rust en ruimte. Ook de gastvrije en vriendelijke Drentse mentaliteit is een belangrijke peiler van het succes volgens de onderzoekers.
Eén van de sprekers op het congres was professor Herman Pleij. Volgens de cultuurfilosoof is gastvrijheid mooi, maar moeten we onze directe ‘doe maar gewoon’ mentaliteit wel behouden. Die zorgt er volgens Pleij namelijk voor dat Drenthe het beste van Nederland in staat is uit de crisis te komen.

http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/drenthe-doet-goed-nederland

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit