Ik had je nog een mailtje willen sturen om te bedanken voor het prettige verblijf, maar dat werd ondergesneeuwd door de berg achterstallige taken die je altijd na je vakantie weer aantreft....        desondanks : alsnog, dank! Wij verwachten tzt wel weer een keer terug te komen!
Michiel en Petra en kinderen
Hallo allemaal, Heerlijk huis.... ook in de winter. Lekker een weekend tot rust gekomen terwijl we met ons 12 en waren. Mooi groot en ruim zodat er voor iedereen plekjes zijn. Genieten!
Rob van Esveld
Prima weekje !! Vooral de keuken en de uitgebreide keukenuitrusting sprak ons erg aan ! Heel lekker geslapen in de fijne bedden !! Fijn, schoon en rustig huis ! Aanrader !
Familie. R.
Wat een mooi en warm huis, Wij hebben het hier heel gezellig gehad !!
Monique en Andries
Wat een indrukwekkend mooi huis + omgeving. De bedden slapen heerlijk, alles is heel schoon en de keuken vinden we het allermooist. Ook vinden we het grappig dat het plafond zo hoog is. Kortom, we hebben hier een uitermate gezellig wekend gehad !
Fam. vd Elzen, Fam de Vogel, Fam. Koenders.
Vandaag vertrekken we weer, het was fantastisch !! Wat een Rust en Ruimte in de omgeving. Een prachtige plek !!
Riet, Gerda, Jaap, Frank & Cora, Martijn & Ruben
Heerlijk genoten van jullie prachtige huis. Helaas veel te kort. Wie weet tot een volgende keer !!
Fam van Tilborg.
Villa Felderhof maar dan in Wapserveen !! We hebben enorm genoten !! Dank , Dank, Dank, !!
Daan, Jaap, Femke, Renee
Het overtreft onze verwachtingen !! Wat een ruimte... Heerlijke ruime woonkeuken Heel schoon (het hele huis) Wij zijn 7 vrouwen:  wij zijn vriendinnen en collega`s bij de BCA in Barneveld. We hebben intens genoten en dit is zeker voor herhaling vatbaar !!
Eef Bunt, Hermien Schut, Thilda van Essen, Gerda v/d heuvel, Gerda Vermaat en Gerda Jansen.
Wij hebben een heerlijk midweekje gehad. Prachtig, Ruim, Schoon, Comfortabel huis heerlijke tuin met zonplekken op ieder moment van de dag ( als de zon er tenminste is ....... ) Lekker gewandeld en gefietst in het mooie Drentse land....... Leuk om dit stuk van Nederland beter te leren kennen !! Verder alles perfect !! Heerlijke tijd gehad !!
Mariette en Ronald